Lidmaatschap
Uitvaartvereniging

De Samenwerking Boornbergum is een uitvaartvereniging die zich richt op het verzorgen van respectvolle en waardige uitvaarten voor haar leden.

De Samenwerking Boornbergum is niet de meest flitsende vereniging van het dorp. Wij komen pas in actie ná je overlijden. We zijn een uitvaartvereniging. Waarom zou je lid worden van een uitvaartvereniging?

Het doel van de vereniging is om de leden die overlijden een respectvolle en waardige uitvaart te verzorgen. We doen dit in samenwerking met onze vaste  uitvaartverzorger Nijboer uit Drogeham (de bode). Daarbij zijn de wensen van de overledene uiteraard leidend. Leden van de vereniging krijgen een korting van 1200 euro op de diensten van de uitvaartverzorger.De vereniging betaalt niet de hele uitvaart. We zijn geen uitvaartverzekering. Voor een uitvaartverzekering betaal je premie; voor de uitvaartvereniging betaal je contributie (op dit moment 25 euro per jaar). 

Bij overlijden keert de vereniging een ledenbijdrage uit van 750 euro als tegemoetkoming in de kosten van de uitvaart. De vereniging heeft dragers voor het geval de familieleden niet zelf de kist willen of kunnen dragen.Nieuwgierig geworden? Kijk op onze website (samenwerkingboornbergum.nl) of neem contact op met  één van de bestuursleden . .